Skip to content

Overnachten aan het water

in het centrum van Grou

Overnight Stay

Een uniek verblijf in Friesland

Ervaar bij ons waar Grou voor staat: pure gastvrijheid, comfort en een unieke cultuur. Zoek de reuring op van het dorp of trek je terug op het heerlijke terras aan het water, een oase van rust.

Overnight Stay
Overnight Stay

Bed & Breakfast

De B&B is te bereiken via een eigen ingang. Op de benedenverdieping vind je de luxe badkamer met twee wasbakken, een spiegel met verwarming en een grote inloopdouche met regendouche voor de ultieme wellness beleving. Er is een apart toilet, op z’n Fries ’t Huske genoemd.

Op de bovenverdieping vind je de knusse b&b kamer met uitzicht over het water. De hoge tafel is ideaal om aan te ontbijten of een spelletje te doen. Er zijn twee aparte bedden met een uitstekende tweepersoonstopper. Je slaapt op en onder het beddengoed van luxe hotelkwaliteit. In het keukentje vind je alles wat je nodig hebt om jezelf te voorzien van een heerlijke koffie, thee of tussendoortje.

Buiten vind je een ruim terras met een grote loungebank en twee comfortabele ligbedden. Op aanvraag kan de buitenkachel gebruikt worden zodat je extra lang kan genieten van de magische avond(en). Ook serveren wij op aanvraag een uitgebreid ontbijt met veel lokale producten.

Let op: door de smalle trap en de hoogte van het plafond is de B&B minder geschikt voor mensen die slecht(er) ter been zijn of langer dan 1.95 m zijn.

Tarieven

Uit eigen ervaring vinden we het altijd erg fijn om 1 nachtje weg te gaan. Op veel plekken is dit, zeker in het weekend, niet mogelijk. 

Overnachten in B&B ’t Gouden Plakje is mogelijk vanaf 1 nacht, zelfs in het weekend!

€ 125 per nacht

€ 15 per persoon

Wil je langer bij ons verblijven? Dat is uiteraard ook mogelijk! Overleg met ons over de mogelijkheden.

Overnight Stay

Reviews

Overnight Stay

Copyright © 2024 – Bed & Breakfast ’t Gouden Plakje | KvK – 93455925

× How can I help? 😁